Ansök om Bankkort Företag

I huvudmenyn väljer du Startsida – Beställ tjänster – Ansökan om Bankkort Företag.

Ansökan är indelad i tre steg (Steg 1/2/3). Det går att klicka på de steg som har fyllts i om du vill kontrollera eller ändra uppgifter. Ifyllda uppgifter ligger kvar när du går bakåt. Klicka på Fortsätt för att gå framåt igen.

Information och villkor

1. Läs information och villkor om Bankkort Företag.

2. Klicka på Fortsätt.

Företagsuppgifter

3. Markera om ni har Bankkort Företag sedan tidigare eller inte.

4. Kontrollera företagsuppgifterna och fyll i uppgifter om kontaktperson. Välj konto som kortet ska anslutas till i rullistan.

5. Fyll i namn och personnummer på de personer som ska stå som kortinnehavare.

9. Klicka på Fortsätt.

Godkänn uppgifter

10. Kontrollera att du har fyllt i uppgifterna i ansökan korrekt.

11. Markera rutan för att acceptera villkoren. Om du ännu inte har läst villkoren finns de även som en länk i texten under Acceptera villkor.

12. Klicka på Skicka. Du kommer till en sida som bekräftar att din ansökan har skickats iväg till en handläggare. En kopia av ansökan sparas på Startsidan – Meddelanden – Skickade.

Inom några dagar kommer ett nytt meddelande på Startsidan med information om ansökan har beviljats eller inte. Om ansökan har beviljats skickas ett avtal hem till dig som ska returneras undertecknat till banken.