Om Bankkort Företag

Företag kan ansöka om Bankkort Företag via internetbanken. Ansökan skickas till en handläggare och du får sedan ett avtal som ska undertecknas och returneras.

Bankkort Företag ersätter företagets handkassa vid så gott som alla tillfällen. Kortet kan användas på över 17 miljoner inköpsställen och i svenska och utländska uttagsautomater.

När du kommer till huvudmenyn väljer du Startsida – Beställ tjänster – Ansök om Bankkort Företag.

Instruktioner på varje sida

Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.

Till vissa ord finns en ordförklaring. Ställ markören på ordet så visas förklaringen.

Avbryt ansökan

Du kan alltid avbryta din ansökan innan du har skickat den genom att lämna sidan.