Om e-faktura

E-faktura är ett enkelt och miljövänligt sätt att ta emot och betala räkningar. När du väljer e-faktura skickar företaget fakturan elektroniskt till din internetbank där du kan ha samlad kontroll och överblick på dina fakturor och betalningar. Inkomna e-fakturor kan du se, läsa och betala när du vill och var du vill. Dina e-fakturor sparas i historiska dokument i upp till 18 månader.
I menyn e-faktura ser du allt om dina e-fakturor. Du kan:

• se vilka företag som skickar e-faktura till dig och detaljerade uppgifter om varje företag
  • anmäla dig till att ta emot e-fakturor från fler företag
  • avanmäla e-faktura som du inte längre vill ta emot e-fakturor från ett företag