Beställ Företagskonto

I huvudmenyn väljer du Startsida – Beställ tjänster – Beställ Företagskonto.

Beställningen är indelad i två steg (Steg 1/2). Det går att klicka på de steg som har passerats om du vill kontrollera uppgifter. Klicka på Fortsätt för att gå framåt igen.

Information

1. Läs information om Företagskonto.

2. Klicka på Fortsätt.

Kontaktuppgifter och villkor

3. Fyll i namn och telefonnummer till kontaktperson på företaget.

4. Läs villkoren genom att klicka på länken ”Jag har läst och accepterar villkoren”. Markera rutan för att acceptera villkoren.

4. Klicka på Skicka. Du kommer till en sida som bekräftar att beställningen har skickats till handläggare. En kopia av beställningen sparas på Startsidan – Meddelanden – Skickade.

Inom några dagar kommer ett nytt meddelande på Startsidan om att kontot är klart att använda.