Om Företagskonto

Företagskontot är ett transaktionskonto som du kan använda för företagets alla transaktioner. Pengarna är alltid tillgängliga och kontot kan kombineras med andra tjänster som till exempel Bankgiro. Räntan beräknas efter en räntetrappa där behållningen storlek bestämmer pengarnas förräntning.

I huvudmenyn väljer du Startsida – Beställ tjänster – Beställ Företagskonto.

Instruktioner på varje sida

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.