Beställ lönelista

I huvudmenyn väljer du Startsida – Beställ tjänster – Beställ lönelista.

Beställningen är indelad i tre steg (Steg 1/2/3). Det går att klicka på de steg som har fyllts i om du vill kontrollera eller ändra uppgifter. Ifyllda uppgifter ligger kvar när du går bakåt. Klicka på Fortsätt för att gå framåt igen.

Information

1. Läs information om lönelista.

2. Klicka på Fortsätt.

Företagsuppgifter

3. Organisationsnummer, företagsnamn och adress är redan ifyllda. Fyll i företagets telefonnummer.

4. Klicka på Fortsätt.

Kontrollera och skicka beställningen

5. Kontrollera uppgifterna i beställningen.

6. Klicka på Skicka så skickas beställningen till en handläggare. En kopia av beställningen sparas på Startsidan – Meddelanden – Skickade.

Inom några dagar kommer ett nytt meddelande på Startsidan om att tjänsten är klar att använda.