Egna konton

Under Egna konton visas upp till sex av dina konton. Om du har fler konton visas dessa när du klickar på Visa konton. Valutakonton visas inte här.

Visa kontohistorik

Kontohistorik motsvarar ett kontoutdrag på internetbanken. Här visas cirka 50 kontohändelser maximalt tre månader tillbaka i tiden.

1. Klicka på kontonamnet under Konto. Du kommer till sidan med kontohistorik för just det kontot.

2. På sidan visas 20 transaktioner åt gången. Om du har fler än 20 transaktioner visas länkar (1-20) (21-40) osv. Klicka på dessa för att bläddra mellan transaktionerna.

• Om du vill kan du skriva ut Kontohistorik. Klicka på Skriv ut.

Byt konto

För att visa kontohistorik för ett annat konto kan du byta konto överst på sidan.

1. Välj nytt konto i rullistan.

2. Klicka på Byt konto. Den nya kontohistoriken visas på sidan.