Erbjudanden och Aktuellt

Swedbank och sparbankerna presenterar regelbundet nyheter och aktiviteter som kan vara intressanta för dig på Startsidan under rubrikerna Erbjudanden och Aktuellt. Du kan läsa dessa i sin helhet, svara på dem och ta bort dem.

Läs/ta bort Erbjudande/Aktuellt

1. Gå till Startsidan.

2. För att läsa hela meddelandet klickar du på respektive rubrik. Du kommer till sidan Läs/ta bort meddelande. Överst på sidan visas Alla meddelanden med rubriker. Det meddelande som du har valt visas i sin helhet längst ner på sidan.

• Om du vill läsa ett annat meddelande klickar du på en rubrik under Ämne.
  • Om du vill svara klickar du på Svara. Du kommer till sidan Svara.
  • Om du vill ta bort meddelandet klickar du på Ta bort.

Svara på Erbjudande/Aktuellt

1. Gå till Startsidan.

2. För att visa hela meddelandet klickar du på respektive rubrik. Du kommer till sidan Läs/ta bort meddelande.

3. Klicka på Svara. Du kommer till sidan Svara.

4. Skriv in ditt svar överst i textrutan.

• Om du vill ta bort ditt meddelande innan det har skickats iväg klickar du på Rensa.

5. Klicka på Skicka. Du kommer till en sida som bekräftar att ditt meddelande har skickats iväg. En kopia av ditt meddelande visas på Startsidan under Meddelanden - Skickade.