Inkomna och skickade meddelanden

På Startsidan nere till höger visas Meddelanden. Det är en meddelandefunktion som du kan använda för att skicka och ta emot meddelanden till och från Swedbank på ett säkert sätt, skyddad från obehörig insyn.

• De fem senast inkomna/skickade meddelandena visas på Startsidan under Meddelanden - Inkomna eller Skickade.
  • Samtliga meddelanden visas på Startsidan - Meddelanden om du klickar på Visa alla. Du kommer till sidan Dina meddelanden - översikt. Du kan sortera meddelanden (i alfabetisk ordning eller datumordning) genom att klicka på rubriken/pilen över meddelandet.
  • Skickade och inkomna meddelanden som rör samma ämne samlas i ett Meddelandeflöde så att du lätt får en överblick över brevväxlingen. Klicka på ett meddelande för att se hela meddelandeflödet.

Läs/ta bort meddelande

1. Gå till Meddelanden på Startsidan. Klicka på Visa alla om du vill gå till sidan Dina meddelanden - översikt.

2. Klicka på rubriken under Ämne för att läsa meddelandet i sin helhet.

• Om du vill kan du ta bort meddelandet. Klicka på Ta bort.

Ta bort meddelandeflöde

1. Gå till Meddelanden på Startsidan. Klicka på Visa alla om du vill gå till sidan Dina meddelanden - översikt.

2. Klicka på en rubrik under Ämne i det meddelandeflöde som du vill ta bort.

3. Klicka på Ta bort alla.

Svara på meddelande

1. Gå till Meddelanden på Startsidan. Klicka på Visa alla om du vill gå till sidan Dina meddelanden - översikt.

2. Om du vill svara på ett meddelande klickar du på rubriken under Ämne på det brev som du vill svara på. Du kommer till sidan Läs/ta bort meddelande.

3. Klicka på Svara. Du kommer till sidan Svara.

4. Skriv in ditt svar överst i textrutan.

• Om du vill ta bort ditt meddelande innan det har skickats iväg kan du klicka på Rensa.

5. Klicka på Skicka. Du kommer till en sida som bekräftar att ditt meddelande har skickats iväg.

6. När du har läst bekräftelsen kan du klicka på Fortsätt. Du kommer till Startsidan. En kopia av ditt meddelande visas under Meddelanden - Skickade.

Skriv till oss

Om du vill skriva ett nytt meddelande/fråga till Swedbank väljer du Startsida - Skriv till oss i huvudmenyn.

1. Välj mottagare i rullistan. Du kan endast skicka till de mottagare som visas i rullistan. Du kan förvänta dig ett svar på ditt meddelande inom den tid som står angiven i parentesen.

2. Fyll i telefonnummer där du kan nås dagtid.

3. Fyll i telefonnummer där du kan nås kvällstid.

4. Fyll i eventuellt mobilnummer.

5. Välj vilket ämne meddelandet handlar om.

6. Skriv in meddelandet i fältet Din fråga/synpunkt.

• Om du vill ta bort ditt meddelande innan det har skickats iväg kan du klicka på Rensa.

7. Klicka på Skicka. Du kommer till en sida som bekräftar att ditt meddelande har skickats iväg. En kopia av ditt meddelande visas på Startsidan under Meddelanden - Skickade.