Läs/ta bort meddelande

• De fem senast inkomna och skickade meddelandena visas på Startsidan under Meddelanden - Inkomna eller Skickade.
  • Samtliga meddelanden visas på Startsidan - Meddelanden om du klickar på Visa alla. Du kommer till sidan Dina meddelanden - översikt.
  • Skickade och inkomna meddelanden som rör samma ämne samlas i ett Meddelandeflöde så att du lätt får en överblick över brevväxlingen. Klicka på ett meddelande för att se hela meddelandeflödet.

Läs/ta bort meddelande

1. Gå till Meddelanden på Startsidan. Klicka på Visa alla om du vill gå till sidan Dina meddelanden - översikt.

2. Klicka på rubriken under Ämne för att läsa meddelandet i sin helhet.

• Om du vill kan du ta bort meddelandet. Klicka på Ta bort.

Ta bort meddelandeflöde

1. Gå till Meddelanden på Startsidan. Klicka på Visa alla om du vill gå till sidan Dina meddelanden - översikt.

2. Klicka på en rubrik under Ämne i det meddelandeflöde som du vill ta bort.

3. Klicka på Ta bort alla.