Svara på meddelande

• De fem senast inkomna och skickade meddelandena visas på Startsidan under Meddelanden - Inkomna eller Skickade.
  • Samtliga meddelanden visas när du klickar på Visa alla. Du kommer till sidan Dina meddelanden - översikt.
  • Skickade och inkomna meddelanden som rör samma ämne samlas i ett Meddelandeflöde så att du lätt får en överblick över brevväxlingen. Klicka på ett meddelande för att se hela meddelandeflödet.

Svara

1. Gå till Meddelanden på Startsidan. Klicka på Visa alla om du vill gå till sidan Dina meddelanden - översikt.

2. Om du vill svara på ett meddelande klickar du på rubriken under Ämne på det brev som du vill svara på. Du kommer till sidan Läs/ta bort meddelande.

3. Klicka på Svara. Du kommer till sidan Svara.

4. Skriv in ditt svar överst i textrutan.

• Om du vill ta bort ditt meddelande innan det har skickats iväg klickar du på Rensa.

5. Klicka på Skicka. Du kommer till en sida som bekräftar att ditt meddelande har skickats iväg. En kopia visas på Startsidan under Meddelanden - Skickade.