Om skriv till oss

Med tjänsten Skriv till oss kan du skicka meddelanden till Swedbank och sparbankerna. Du kan även svara på meddelanden som vi har skickat till dig.

• De fem senast skickade/inkomna meddelandena visas på Startsidan under Meddelanden - Inkomna eller Skickade.
  • Samtliga meddelanden visas om du klickar på Visa alla på Startsidan - Meddelanden. Du kommer till sidan Dina meddelanden - översikt. Du kan sortera meddelanden (i alfabetisk ordning eller datumordning) genom att klicka på rubriken/pilen över meddelandet.
  • Skickade och inkomna meddelanden som rör samma ämne samlas i ett Meddelandeflöde så att du lätt får en överblick över brevväxlingen. Klicka på ett meddelande för att se hela meddelandeflödet.

Instruktioner på varje sida

Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.