Beställ nytt analysdata

Du kommer till startsidan för Analysverktyget genom att välja Tillval - Analysverktyg i huvudmenyn eller sidan Ekonomisk översikt. I menyn under Analyser väljer du Beställ nytt analysdata.

Sidan visar en översikt över de analysdata som är beställda och vilka analysdata som är färdiga att använda.

Du kan spara upp till 10 hämtningar av analysdata. Därefter rensas den äldsta bort.

Observera, att ditt hämtade analysdata är tillgängligt bara för dig.

• Om du vill beställa nytt analysdata.

1. Ange period från. Genom att klicka på kalendersymbolen kan du få stöd för att välja datum i den kalender som presenteras. Giltigt datum är dagens datum och 13 månader tillbaka i tiden.

2. Ange period till. Genom att klicka på kalendersymbolen kan du få stöd för att välja datum i den kalender som presenteras. Giltigt datum är dagens datum och 13 månader tillbaka i tiden.

3. Klicka på Beställ. Beställt analysdata presenteras i fet stil överst i listan över Beställda analysdata.

4. Om din hämtning av analysdata blir för stor (beroende av antal konton och transaktioner) får du ett meddelande att du antingen får begränsa din hämtning med ett kortare tidsintervall eller beställa hämtningen nu och få den levererad nästa morgon.

5. När beställt analysdata har hämtats flyttas det från Beställda till Färdiga. Analysdatat läggs högst upp i listan.
  • Ta bort analysdata.

1. Markera i rutan framför det eller de analysdata du vill ta bort.

2. Klicka på Ta bort. Du får ett varningsmeddelande. Svarar du Ok tas valda analysdata bort. Väljer du avbryt tas inte analysdatat bort.