Likviditetsprognos - Visa prognos översikt

1. Välj hierarki/kontogrupp i rullistan.

2. Klicka på Visa prognos.

• Du kommer till en sida som visar likviditetsprognosen för vald hierarki/kontogrupp.

3. Om du vill se en prognos för ett enskilt konto i kontohierarkin klicka på länken.

• Du kommer till en sida som visar alla konton i koncernkontot, valbara konton är i SEK. Markera det konto du vill se. Klicka på välj. Du kommer till en sida som visar prognosen för valt konto.

4.Klicka på detaljer för att se en detaljerad likviditetsprognos.

5.För att byta kontogrupp/hierarki klicka på Byt kontogrupp/hierarki i menyn.