Saldoanalys transaktioner

Du kommer till sidan genom att klicka på den dag du vill se i sidan Saldoanalys - Nivå 4.

Sidan Saldoanalys – transaktioner visar transaktionsuppgifter per dag för valt konto.

Datum och klockslag under sidrubriken visar när analysdata har skapats.

• Om du vill skapa en fil klickar du på länken Skapa fil. Du kommer till sidan Skapa fil. Se hjälptexten för Skapa fil i Hjälp-menyn.
  • Om du vill skriva ut aktuell sida. Klicka på länken Skriv ut.
  • Om du vill gå tillbaka till sidan Saldoanalys – Nivå 4. Klicka på Tillbaka.