Valutakurser

Du kommer till sidan genom att:
a. Klicka på länken Visa urvalsvillkor i sidan Saldoanalys – Nivå1. Urvalsvillkoren visas.
b. Klicka på länken Valutakurser i urvalsvillkoren. Du kommer till sidan Valutakurser.

Tabellen visar snittkursen av Bankens köp- och säljkurs för respektive valuta. Kursen uppdateras varje bankdag omkring klockan 11.00. Kursen presenteras i förhållande till vald basvaluta.

• Om du vill se valutakurser för en annan dag inom vald period kan du klicka på länkarna Förgående eller Nästa, alternativt välja annat datum i rullisten och klicka på Ok.
  • Om du vill gå tillbaka till sidan Saldoanalys – Nivå 1. Klicka på Tillbaka.