Om Bokföring

Som företagskund kan du använda bankens bokföringstjänst. Grundidén i bokföring via internetbanken är att uttnyttja kontohändelserna på ditt bankkonto för att bygga upp företagets bokföring. De betalningsuppdrag och kontohändelser som sker i internetbanken visas i bokföringen, och konteras med ett musklick enligt dina inställningar. Detta kallas autokontering.

När du kommer till huvudmenyn väljer du Tillval – Bokföring. Klicka på Hjälp för att få ytterligare hjälp med bokföringstjänsten.