Dagskasseförskott

På sidan Dagskasseförskott kan du genomföra och följa information om dagskasseförskott. Du finner sidan under menyvalet ”Tillval”. Länken visas endast om avtal för tjänsten finns.

Sidan är uppdelad på tre underrubriker som du når via länkar under rubriken ”Dagskasseförskott”:
- Registrera förskott
- Visa registrerade förskott
- Visa förskott som ej prickats av

Registrera förskott

Fyll i fälten ”påsnummer” och ”belopp” för att registrera ett dagskasseförskott.

Kontot som påsnummer och belopp ska registreras mot är förvalt enligt avtalet. Om det finns flera konton anslutna visas de i en drop down-lista. Tillgängligt belopp visas ej.

I bilden visas Beviljad limit och kvar att utnyttja på avtalet.

Visa registrerade förskott

Här visas alla registrerade dagskasseförskott på angivet konto. Förskottet kan visas i upp till 15 dagar som Tillgängligt belopp. Om det finns flera konton med dagskasseförskott visas kontona i en drop down-lista. Annars visas det anslutna kontot som grundvärde.

Visa förskott som ej prickats av

Här visas alla registrerade dagskasseförskott på angivet konto som inte prickats av.

Normalt sker avprickning när värdebolaget räknat upp dagskassan. Om inte uppräknat och inregistrerat förskott är på samma belopp kan transaktionen synas här upp till 15 dagar.