Om inköpstjänst

Som företagskund kan du göra fördelaktiga inköp genom att använda inköpstjänsten som erbjuds av Lessmore.

När du kommer till huvudmenyn väljer du Tillval – Inköpstjänst. Klicka på länken Gå vidare för att komma till Lessmores webbplats där du kan göra inköp.

Instruktioner på varje sida

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.