Om Anslut värdepapperstjänst

Med Swedbanks värdepapperstjänster kan du enkelt handla med värdepapper i internetbanken. Du kan lägga order dygnet runt på värdepapper noterade på de nordiska börserna, Aktietorget och NGM. Du kan välja mellan tre tjänster; Värdepapperstjänst Bas Värdepapperstjänst Aktiv eller Värdepapperstjänst Premium.

När du kommer till huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Öppna ny värdepapperstjänst.

Instruktioner på varje sida

Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.