Om avsluta konto i annan bank

Du kan samla alla dina konton i Swedbank och/eller samverkande sparbanker för att få en bättre överblick över din ekonomi. Vi hjälper dig att avsluta dina konton i annan bank.

När du kommer till huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Avsluta konto i annan bank.

Instruktioner på varje sida

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.