Beställ BankID

Läs den allmänna informationen om BankID och de tekniska kraven för installationen. Välj sedan vilken typ av BankID du vill beställa: BankID på fil eller Mobilt BankID. BankID på kort kan du inte beställa i internetbanken utan via ett bankkontor.

Du kan ha upp till tre giltiga BankID på fil och två giltiga Mobilt BankID.

Avbryt beställningen

Du kan avbryta din beställning genom att lämna webbsidan innan du godkänt beställningen