Ansök om bankkort

I huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Ansök om bankkort

Ansökan är uppdelad i upp till i tre steg (Steg 1/2/3) beroende på vilken kortprodukt du ansöker om. Det går att klicka på de steg som har fyllts i om du vill kontrollera eller ändra uppgifter. Ifyllda uppgifter ligger kvar när du går bakåt. Klicka på Fortsätt för att gå framåt igen.

Information och villkor

1. Läs information och villkor om det bankkort du vill ansöka om.

2. Välj vilket kort ansökan avser.

3. Klicka på Fortsätt.

Personuppgifter

4. Kontrollera och fyll i personuppgifter i fälten.

5. Välj vilket konto kortet ska anslutas till.

6. Klicka på Fortsätt.

Inkomstuppgifter

7. Fyll i uppgifter om inkomst, skulduppgifter och boende.

Om du har varit anställd mindre än 6 månader hos nuvarande arbetsgivare eller har eget företag öppnas nya fält som ska fyllas i. Dessa är markerade med en röd pil. Om du klickar på pilen öppnas/stängs fälten.

8. Klicka på Fortsätt.

Godkänn uppgifter

9. Kontrollera att du har fyllt i uppgifterna i ansökan korrekt.

10. Läs och ta del av villkoren under Viktig information.

11. Säkerhetsdosan används för att signera ansökan. Klicka på Godkänn när du har matat in dosans svarskod i fältet. Därefter visas en sida som bekräftar att din ansökan har skickats iväg. Du får en kopia av ansökan på din Startsida i internetbanken. Inom några dagar kommer ett nytt meddelande med information om din ansökan har beviljats eller inte.