Om bankkort

Du kan ansöka om bankkort via Internetbanken om du är inloggad med säkerhetsdosa. Ansökan signeras sedan med dosan.

Bankkort kan användas för uttag i uttagsautomater eller för att betala direkt i butiken. Vid betalning med bankkort dras beloppet direkt från det konto som kortet är kopplat till.

Du kan ansöka om:

• Bankkort Visa
  • Bankkort Maestro
  • Världsnaturkortet Maestro

När du kommer till huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Ansök om bankkort .

Instruktioner på varje sida

Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.

Till vissa ord finns en ordförklaring. Ställ markören på ordet så visas förklaringen.

Avbryt ansökan

Du kan alltid avbryta din ansökan innan du har skickat den genom att lämna sidan.