Ansök om betal- och kreditkort

I huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Ansök om betal- och kreditkort/Ändra inköpsgräns.

Ansökan är indelad i fyra steg (Steg 1/2/3/4). Det går att klicka på de steg som har fyllts i om du vill kontrollera eller ändra uppgifter. Ifyllda uppgifter ligger kvar när du går bakåt. Klicka på Fortsätt för att gå framåt igen.

Information och villkor

1. Läs information och villkor om det kort du vill ansöka om.

2. Välj kort. Om du vill ändra inköpsgräns väljer du det kort du vill ändra inköpsgräns för.

3. Klicka på Fortsätt.

Personuppgifter

4. Kontrollera och fyll i personuppgifter i fälten. Om ansökan gäller ändring av inköpsgräns markerar du vilket kort ändringen gäller.

5. Fyll i önskad inköpsgräns.

• Om du har valt Betal- & Kreditkort American Express väljer du vilket konto som ska belastas vid kontantuttag.

6. Klicka på Fortsätt.

Inkomstuppgifter

7. Fyll i uppgifter om inkomst, skulduppgifter och boende.

Markera rutan om du har varit anställd mindre än 6 månader hos nuvarande arbetsgivare. Då öppnas två nya fält som du ska fylla i.

8. Välj om du vill få betal- och kreditkortsfakturan som elektronisk faktura och om du vill betala den via autogiro. Vid autogiro välj även hur stor del av fakturabeloppet som ska betalas och konto för betalning.

9. Klicka på Fortsätt.

Godkänn uppgifter

10. Kontrollera att du har fyllt i uppgifterna i ansökan korrekt.

11. Markera rutan för att acceptera villkoren. Om du ännu inte har läst villkoren finns de även som en länk i texten under Acceptera villkor.

12. Klicka på Skicka. Du kommer till en sida som bekräftar att din ansökan har skickats iväg till en handläggare. En kopia av ansökan sparas på Startsidan - Meddelanden - Skickade.

Inom några dagar kommer ett nytt meddelande på Startsidan med information om ansökan har beviljats eller inte. Om ansökan har beviljats skickas ett avtal hem till dig som ska returneras undertecknat till banken.