Om betal- och kreditkort

Du kan ansöka om betal- och kreditkort via internetbanken. Du kan även ansöka om att ändra inköpsgräns för ett kort som du redan har. Ansökan skickas till en handläggare och du får sedan ett avtal hemskickat som ska undertecknas och returneras.

Betal- och kreditkort kan användas för uttag i uttagsautomater eller istället för kontanter i butiken. Vid betalning med betal- och kreditkort sammanställs dina inköp på en räkning en gång i månaden.

Du kan ansöka om:

• Betal- & Kreditkort American Express
  • Betal- & Kreditkort MasterCard
  • Världsnaturkortet MasterCard
  • Ändra inköpsgräns för befintligt kort

När du kommer till huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Ansök om betal- och kreditkort/Ändra inköpsgräns.

Instruktioner på varje sida

Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.

Till vissa ord finns en ordförklaring. Ställ markören på ordet så visas förklaringen.

Avbryt ansökan

Du kan alltid avbryta din ansökan innan du har skickat den genom att lämna sidan.