Bevaka ärenden

Här får du hjälp med att ansluta dig till tjänsten Bevaka ärenden. Med automatisk bevakning av ärenden som inkommet lönebesked, mottaget personligt meddelande, inkommen e-faktura eller avvisad betalning behöver du inte söka information själv, utan kan vänta på att få informationen från internetbanken så fort ett ärende inträffat. Du kan välja att få informationen via sms eller e-post.

Om du vill ändra eller ta bort en e-postadress eller ett telefonnummer som du angett som kontaktuppgift för tjänsten Bevaka ärenden, är det viktigt att du antingen lägger till nya kontaktuppgifter eller ändrar inställningarna för dina bevakningar. Annars riskerar du att inte få information om ärenden som inträffat.

Ansluta till tjänsten Bevaka ärenden

Gör så här:
1. Klicka på Anslut.
2. Signera på vanligt sätt med din säkerhetsdosa, BankID på kort eller BankID i mobil.
3. Du får en bekräftelse på att du är ansluten till tjänsten.
4. Klicka på Fortsätt för att välja vilka ärenden du vill ha bevakning på.
5. Markera om informationen ska skickas till dig via sms eller e-post och klicka på Spara.

Visa/ändra mina bevakningar

Gör så här:
1. Klicka på Mina bevakningar.
2. Om du vill ändra inställningarna för vilka ärenden som ska bevakas klickar du på Ändra.
3. Gör ändringarna och klicka på Spara.

Avsluta tjänsten Bevaka ärenden

Gör så här:

1. Klicka på Avsluta.
2. Klicka på Avsluta. Du får en bekräftelse på att tjänsten är avslutad.