Om elektroniskt lönebesked

Med tjänsten elektroniskt lönebesked kan du enkelt ta emot ditt lönebesked elektroniskt via Internetbanken, samtidigt som du minskar din pappershantering och gör en insats för miljön.

För att anmäla att du vill ha elektroniskt lönebesked väljer du i huvudmenyn Startsida - Beställ tjänster - Anmäl/avanmäl elektroniskt lönebesked.

Instruktioner på varje sida

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.