Om fondkonto

Vill du öppna ett fondkonto är du välkommen att kontakta ditt bankkontor eller ringa banken på 0771-22 11 22.
Du kan spara regelbundet eller göra insättningar när du vill. Om du redan har ett fondkonto behöver du inte öppna ett till för att spara i en ny fond.

Instruktioner på varje sida

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.