Om individuellt pensionssparande

Individuellt pensionssparande är ett enkelt, flexibelt och skattemässigt fördelaktigt sätt att spara till pensionen. Du bestämmer hur mycket du vill spara i en kombination mellan en till fem olika fonder. Utbetalningarna påbörjas när du fyllt 65 år och pågår i tio år, om inget annat meddelas banken.

När du kommer till huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Beställ individuellt pensionssparande.

Instruktioner på varje sida

Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.

Avbryt beställningen

Du kan alltid avbryta din beställning innan du har skickat den genom att lämna sidan.