Beställ tjänsten Internetbetalning

I huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Beställ tjänsten Internetbetalning.

Beställningen är indelad i två steg (Steg 1/2). Det går att klicka på de steg som har passerats om du vill kontrollera uppgifter. Klicka på Fortsätt för att gå framåt igen.

Betala via Internet

1. Läs information om Internetbetalning.

2. Klicka på Fortsätt.

Kontrollera uppgifter

3. Kontrollera att dina personuppgifter stämmer.

4. Klicka på Skicka så skickas beställningen till en handläggare. En kopia av beställningen sparas på Startsidan - Meddelanden - Skickade.

Inom några dagar kommer ett nytt meddelande på Startsidan om att tjänsten är klar att använda .