Beställ/avbeställ kontoutdrag per post

I huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Beställ/avbeställ kontoutdrag per post. På sidan visas de konton som du kan få kontoutdrag per post till.

1. Markera rutan på de konton som du vill ha kontoutdrag per post till. Om du vill avbeställa avmarkerar du istället rutor som är markerade.

2. Klicka på Skicka. Du kommer till en sida som bekräftar din beställning/avbeställning. Om du har beställt kontoutdrag skickas det första ut vid nästa period, till exempel månad eller kvartal.