Om kontoutdrag per post

Här kan du beställa eller avbeställa kontoutdrag per post. Din kontohistorik visas alltid på internetbanken oavsett om du väljer att få kontoutdrag per post eller inte.

När du kommer till huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Beställ/avbeställ kontoutdrag per post.

Instruktioner på varje sida

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.