Ansök om Kort på kort

I huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Ansök om Kort på kort eller Ekonomisk Översikt - Kortöversikt - Ansök om Kort på kort.

Ansökan är indelad i flera steg. Klicka på Fortsätt för att gå framåt.

Information och villkor

1. Läs information om Kort på kort.
2. Välj det kort du vill designa.
3. Klicka på Fortsätt.

Ladda upp bild

4.När du klickat på Fortsätt kommer du till en sida där du meddelas att ett nytt fönster kommer att öppnas där du kan designa ditt eget kort.
5.Ett nytt fönster öppnas och du kan börja designa ditt kort.

Meddelande

6.Välj om du vill ladda upp en egen bild på ditt kort genom att klicka på knappen Ladda upp din bild eller välj en bild ur bildgalleriet genom att välja kategori i rullisten och klicka på den bild du vill använda.
7.Om du valt att ladda upp en egen bild klickar du på knappen Bläddra. Då öppnas ett nytt fönster där du kan söka fram din bild på datorns hårddisk.
8.När du har hittat filen med bilden du vill använda markerar du filen och klickar på Öppna.
9.Klicka på Ladda upp din bild. Bilden hämtas och du kan nu börja designa ditt kort.

Designa kortet

10.Med knapparna under kortet kan du flytta bilden vertikalt och horisontellt, förstora och förminska bilden samt rotera eller vända den.
11.När du är nöjd med utseendet klickar du på Fortsätt.
12.Du får nu möjlighet att förhandsgranska ditt kort. Om du är nöjd med utseendet klickar du på Ansök. Vill du ändra något klickar du på Tillbaka.

Godkännande

13.Klicka på länkarna för att läsa villkoren
14.Markera de båda rutorna för att acceptera villkoren.
15.Ange din e-postadress och bekräfta den om du vill få meddelande om din bild inte blir godkänd.
16.Klicka på Ansök. Du kommer till en sida som bekräftar att din ansökan har skickats iväg.

Inom 10 dagar skickas ditt designade kort hem till dig under förutsättning att bilden du har valt blivit godkänd.

Blir bilden inte godkänd är du välkommen att ansöka på nytt med en annan bild. Du betalar ingenting för en bild som inte blir godkänd.