Om Kort på kort

Designa ditt eget bankkort. Välj en bild som du har tagit själv eller en bild från vårt bildgalleri. Du behåller samma kod som du har idag och kortet är kopplat till samma konto som förut men med ett utseende som du själv har valt.

Du ansöker om Kort på kort i internetbanken när du är inloggad med dosa. För att ansöka måste du även ta del av de särskilda villkor för bilder samt de villkor för Kort på kort som finns i anslutningsflödet. För att designa kortet behöver du ha Flash Player installerat på din dator. Om du inte har Flash kan du hämta det på länken nedan.

Den bild du väljer kommer att granskas för att säkerställa att den uppfyller de särskilda villkor för bilder som finns. Blir din bild inte godkänd får du ett e-postmeddelande om detta under förutsättning att du har lämnat din e-postadress i samband med ansökan.

Blir bilden godkänd skickas kortet hem till dig och du kan omedelbart börja använda kortet med befintlig PIN-kod.

Ditt egendesignade bankkort kan användas för att betala direkt i butiken eller för uttag i uttagsautomater precis som vanligt. Vid betalning med kortet dras beloppet direkt från det konto som kortet är kopplat till.

Du kan ansöka om Kort på kort för följande bankkort:

• Bankkort Visa
  • Bankkort Visa 2
  • Bankkort Visa Mer
  • Bankkort Visa Ung
  • Bankkort Maestro

När du kommer till huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Ansök om Kort på kort.

Instruktioner på varje sida

Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.

Till vissa ord finns en ordförklaring. Ställ markören på ordet så visas förklaringen.

Ändra ansökan

Du kan göra ändringar i ansökan genom att gå mellan stegen eller använda knappen Tillbaka på sidorna.

Avbryt ansökan

Du kan alltid avbryta din ansökan innan du har skickat den genom att lämna sidan. Du kan inte avbryta din ansökan tillfälligt för att fortsätta senare. Har du lämnat sidan och vill ansöka igen måste du påbörja en ny ansökan.