Anslut /avsluta ladda kontantkort - mobil

I huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Anslut/avsluta ladda kontantkort - mobil.

1. Läs informationstexten och klicka på Anslut. Du kommer till en sida som bekräftar att du nu är ansluten till tjänsten. Klicka på länken Ladda kontantkort för att börja använda tjänsten.

Avsluta ladda kontantkort - mobil

I huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Anslut/avsluta ladda kontantkort - mobil.

1. Om du vill avsluta tjänsten klickar du på Avsluta. Du kommer till en sida som bekräftar att tjänsten är avslutad. Du kan när som helst ansluta dig igen.