Om tjänsten ladda kontantkort - mobil

Med tjänsten Ladda kontantkort - mobil kan du ladda kontantkort både via internetbanken och telefonbanken. Under en 30 dagars period kan du ladda ett eller flera kontantkort för sammanlagt 2 000 kronor. Tjänsten kan börja användas direkt när du är klar med din anslutning.

När du vill ladda kontantkort via internetbanken loggar du in med säkerhetsdosa eller personlig kod. För att ladda kontantkort via telefontjänsten privat ring 0771-22 11 22, välj självbetjäning.

Instruktioner på varje sida

Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.