Öppna nytt sparkonto

Här kan du öppna flera olika bankkonton.

I huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Öppna nytt sparkonto.
Beställningen är indelad i flera steg. Klicka på Fortsätt för att gå framåt och på Tillbaka för att komma till föregående steg.

Information

1. Läs information om olika konton

2. Välj vilket konto du vill öppna.

Personuppgifter och villkor

3. Kontrollera personuppgifterna och ange i förkommande fall överföringsuppgifter och kontospecifika uppgifter.

4. Läs villkoren för kontot genom att klicka på länken. Markera rutan för att acceptera villkoren.

5. Klicka på Nytt konto. Du kommer till en sida som bekräftar att kontot har öppnats.

6. Kontot kan börja användas på en gång.
  • Om du vill ha hjälp med att göra en överföring till kontot kan du läsa mer under Betala/Överföra - Överföringar konton i Hjälpmenyn.

För företagskunder

För att få tillgång till kontot efter att du har öppnat det måste behörighetsadministratören registrera kontot i tjänsten Administrera - Behörigheter.

Är det flera som ska använda kontot måste behörigheten registreras för varje användare.

Logga ut ur internetbanken och logga in igen så visas kontot på Startsidan - Egna konton.