Aktivering av kod till telefonbanken

I huvudmenyn väljer du Tillval - Telefonbanken - Aktivera kod.

Aktiveringen är indelad i tre steg (Steg 1/2/3). Det går att klicka på de steg som har fyllts i om du vill kontrollera eller ändra uppgifter. Ifyllda uppgifter ligger kvar när du går bakåt. Klicka på Fortsätt för att gå framåt igen.

Texten nedan hjälper dig att aktivera din kod till telefonbanken.

Information

1. Läs informationen om telefonbanken och aktivering av kod.

2. Kryssa för rutan bredvid Aktivera kod.

3. Klicka på Fortsätt.

Godkänn med säkerhetsdosa

4. Läs villkoren för telefonbanken.

5. Godkänn beställningen med din säkerhetsdosa.

Aktivera en ny kod

6. Du måste nu inom 10 minuter ringa till telefonbanken och aktivera en ny kod. Följ instruktionerna på skärmen för att aktivera en ny telefonbankskod.