Avbeställ telefontjänsten

I huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Avbeställa telefonbanken.

Avbeställningen är indelad i tre steg (Steg 1/2/3). Det går att klicka på de steg som har fyllts i om du vill kontrollera eller ändra uppgifter. Ifyllda uppgifter ligger kvar när du går bakåt. Klicka på Fortsätt för att gå framåt igen.

Texten nedan hjälper dig att avbeställa telefontjänsten.

Information

1. Läs information om telefontjänsten.

2. Markera vilken tjänst du vill avbeställa. Du kan avbeställa endast Personlig service eller hela telefontjänsten.

3. Klicka på Fortsätt.

Godkänn med säkerhetsdosa

4. Godkänn avbeställningen med din säkerhetsdosa.

Bekräftelse

5. Tjänsten är nu avbeställd. För att göra en ny beställning gå till Startsida - Beställ tjänster - Beställ telefonbanken.