Beställ vår telefontjänst

I huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Beställ telefonbanken.

Beställningen är indelad i tre steg (Steg 1/2/3). Det går att klicka på de steg som har fyllts i om du vill kontrollera eller ändra uppgifter. Ifyllda uppgifter ligger kvar när du går bakåt. Klicka på Fortsätt för att gå framåt igen.

Texten nedan hjälper dig att ansluta dig till vår telefontjänst om du ännu inte är ansluten.

Information

1. Läs information för ansluta dig till vår telefontjänst.

2. Välj vilken tjänst du vill ansluta dig till. Kryssa för alternativet  Personlig service om du vill ansluta dig till tjänsten.

3. Om du redan är ansluten till självbetjäningen kan du även i detta steg aktivera en ny kod. Kryssa i rutan bredvid Aktivera kod.

4. Klicka på Fortsätt.

Godkänn med säkerhetsdosa

5. Läs villkoren för ansluta dig till vår telefontjänst.

6. Godkänn beställningen med din säkerhetsdosa.

Aktivera en kod

7. Du måste nu inom 10 minuter ringa till telefontjänsten och aktivera en kod. Följ instruktionerna på skärmen för att aktivera en ny telefonbankskod.