Anslut kort till verified by Visa

I huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Anslut/administrera kort till Verified by Visa/MasterCard SecureCode. Tjänsten kan börja användas direkt när du är klar med din anslutning.

Beställningen är indelad i tre steg (Steg 1/3). Det går att klicka på de steg som har passerats om du vill kontrollera uppgifter. Klicka på Fortsätt för att gå framåt igen.

Du måste ha ett Visa- eller Mastercard-kort för att kunna ansluta dig till Verified by Visa respektive MasterCard SecureCode. På www.swedbank.se/kort kan du läsa mer om vilka produkter som i nuläget går att ansluta till tjänsten.

Så här ansluter du kort
1. Läs information och villkor om Verified by Visa respektive MasterCard SecureCode genom att klicka på länkarna. Klicka på länken ansluta/administrera kort till Verified by Visa/MasterCard SecureCode för att ansluta ett kort eller administera uppgifter för ett redan anslutet kort.

2. Välj det kort som du vill ansluta eller administrera uppgifter för. Det går endast att ansluta ett kort i taget. Ange en hälsningsfras och ett lösenord för valt kort. Till höger på sidan finns information om vilka regler som gäller för hälsningsfras och lösenord.

3. Om du ansluter ett kort måste du läsa villkoren för Verified by Visa/MasterCard SecureCode. Kryssa därefter i att du tagit del av och accepterar villkoren. Klicka på godkänn knappen eller gå tillbaka för att ändra. Om du ändrar uppgifter för ett redan anslutet kort behöver du inte acceptera villkor för tjänsten.

4. Du får sedan en bekräftelse på att kortet är anslutet till Verified by Visa/MasterCard SecureCode alternativt att uppgifterna är ändrade för det redan anslutna kortet.