Verified by Visa/ MasterCard SecureCode

Betala enkelt och säkert på internet

Verified by Visa respektive MasterCard SecureCode är en ny kostnadsfri tjänst som innebär att du kan identifiera dig med ett lösenord i samband med att du använder ditt kort på internet. Du ansluter dina kort med tjänsten Anslut/administrera kort till Verified By Visa/ MasterCard SecureCode här på internetbanken.

Lösningen har utvecklats av Visa och MasterCard och är en global standard. Du som har ett Visa-kort ansluter ditt kort till Verified by Visa och du som har ett MasterCard-kort ansluter ditt kort till MasterCard SecureCode. Två olika namn för samma lösning.

Tjänsten kan i nuläget anslutas till produkterna Bankkort Visa, Bankkort Visa 2, Bankkort Visa Mer, Bankkort MasterCard samt Bankkort Business.

När du kommer till huvudmenyn väljer du Startsida - Beställ tjänster - Anslut/ administrera kort till Verified by Visa/ MasterCard SecureCode. Du en hälsningsfras och ett lösenord som du vill använda i samband med att du handlar.

Så snart du anslutit ditt kort till tjänsten kan du börja använda ditt lösenord i samband med köp på internet hos anslutna butiker. Titta på butikens hemsida efter loggorna för Verified by Visa respektive MasterCard SecureCode för att se om butiken är ansluten.