Om autogiromedgivande

Autogiro är ett enkelt sätt att betala återkommande räkningar på, till exempel hyra och försäkringar. När du har ett autogiromedgivande kan du ändra hur medgivandet är aktiverat. Till exempel kan du stoppa ett medgivande tillfälligt för att sedan aktivera det igen.

När du kommer till huvudmenyn väljer du Betala/Överföra - Autogiro.

Nytt autogiromedgivande

För att kunna betala via autogiro måste du först komma överens med betalningsmottagaren om att betalningarna ska överföras automatiskt från ditt bankkonto på förfallodagen. I huvudmenyn väljer du:

Startsida - Beställ tjänster - Autogiromedgivande eller
Betala/Överföra - Autogiro - Nytt autogiromedgivande

Instruktioner på varje sida

Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.

Till vissa ord finns en ordförklaring. Ställ markören på ordet så visas förklaringen.

Avbryt registrering

Du kan alltid avbryta din registrering innan du har godkänt den genom att lämna sidan/registreringsflödet.