Visa uppgifter om betalning

Du kan titta på både aktuella och historiska betalningar under Betala/Överföra - Kontohändelser översikt - Aktuella eller Historiska kontohändelser - Bg/Pg-betalningar.

Uppgifter om aktuell betalning

Godkända betalningar som väntar på att skickas iväg finns under Aktuella kontohändelser.

1. Klicka på mottagarnamnet under Mottagare. Du kommer till sidan Uppgifter om aktuell betalning. Här kan du:
  • Ändra betalning (Fungerar ej för en Bg/Pg betalning via autogiro)
  • Ta bort betalning
  • Skriva ut betalning

Betalningar som ska betalas omgående (odaterad) kan inte ändras eller tas bort.

Uppgifter om historisk betalning

Redan genomförda betalningar finns under Historiska kontohändelser.

1. Klicka på mottagarnamnet under Mottagare. Du kommer till sidan Uppgifter om historisk betalning. Här kan du:
  • Kopiera betalning
  • Ta bort betalning
  • Skriva ut betalning