Visa översikt e-faktura

I huvudmenyn väljer du Betala/Överföra – e-faktura.
Du kommer till e-faktura Översikt . Du kan sortera informationen på sidan i de olika kolumnerna genom att klicka på kolumnraden.

Betalningsmottagare

Visar betalningsmottagare (företag) som skickar e-faktura till dig. Om du klickar på mottagarnamnet kommer du till en sida med mer uppgifter om betalningsmottagaren. Från den sidan kan du avanmäla e-faktura, om du inte vill få e-faktura från betalningsmottagaren.

Betalningsätt

Betalningssättet anger betalningsmottagaren.
Internetbanken = Du registrerar bg/pg betalning i internetbanken och godkänner betalningen i internetbanken
Autobetalning = Du har beställt autobetalning och fakturan betalas automatiskt från det konto du har valt för autobetalningen.
Autogiro = Betalningen tas ut automatiskt av företaget som du får
e-fakturan ifrån. Du har ett autogiromedgivanden som du ser
under Betala/överföra/Autogiro.

Konto för autobetalning

När du har beställt autobetalning av e-faktura från en betalningsmottagare visas det konto som e-fakturans belopp kommer att tas ut ifrån.