Visa uppgifter om betalningsmottagare e-faktura

I huvudmenyn väljer du Betala/Överföra – e-faktura. Du kommer till e-faktura Översikt med betalningsmottagare (företag) som skickar e-faktura till dig.

1. Klicka på betalningsmottagarens namn.
  2. Uppgifter om betalningsmottagare e-faktura visas och du kan se mer uppgifter om betalningsmottagaren.
  3. På denna sida kan du:
  • Avanmäla e-faktura – klicka på ”Avanmäl” om du vill avluta tjänsten e-faktura från denna betalningsmottagare.
  • Skriva ut sidan, klicka på "Skriv ut"
  • Avbryta och gå tillbaka till föregående sida, klicka på "Avbryt".