Om internationella betalningar

Med tjänsten internationella betalningar kan du göra en betalning till mottagare som har bankkonton i utlandet eller göra en betalning i utländsk valuta till mottagare i Sverige

När du kommer till huvudmenyn väljer du Betala/Överföra - Internationell betalning. Det finns olika typer av internationella betalningar; basutbudet innehåller Swedbankbetalning, Europabetalning och Internationell betalning. Vilken betalningstyp det blir avgörs av de betalningsuppgifter du skriver in.

Om du är företagskund och har ytterligare behov så är du välkommen att kontakta ditt bankkontor eller Telefonbanken för att diskutera våra tilläggstjänster; Internationell. Payment Express, Financial Payment och Intracompany Payment kan vara något för er.

Till höger på sidan Internationell betalning finns viktig information att ta del av innan du genomför din betalning.

Instruktioner på varje sida

Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.

Till vissa ord finns en ordförklaring. Ställ markören på ordet så visas förklaringen.

Avbryt registrering

Du kan alltid avbryta din registrering innan du har godkänt den genom att lämna sidan/registreringsflödet.