Swish – Anslut fler mobilnummer

Det går bra att ansluta fler mobilnummer till ditt Swish-avtal. I huvudmenyn väljer du Betala/Överföra – Mobilbetalning - Swish. Välj sedan underrubriken Anslut fler mobilnummer.

Du kan ha upp till tre mobilnummer kopplade till ditt Swish-avtal.

Verifiera mobilnummer

1. Välj mobilnummer i rullistan eller ange mobilnummer till den mobiltelefon du vill ansluta tjänsten till.

2. Klicka på knappen ”Skicka verifieringskod” – Banken skickar nu ett SMS med en verifieringskod till ditt mobilnummer.

3. Ange koden du får i SMS:et i rutan ”Verifieringskod” och klicka på ”Fortsätt”.

Gör inställningar

4. Välj i rullistan det kontonummer som du vill koppla till tjänsten.

5. Välj om du vill kunna skicka och ta emot betalningar eller om du endast vill kunna ta emot betalningar till ditt mobilnummer.

Kontrollera uppgifter och godkänn avtal

6. Kontrollera att inställningarna är de du önskar.

7. Markera att du tagit del av och accepterar villkoren för tjänsten.

8. Mata in de siffror som anges på sidan i säkerhetsdosan. Siffrorna utgör de sista åtta siffrorna i mobilnumret.

9. Klicka på Godkänn. Banken skickar nu ett SMS till det anslutna mobilnumret med en nedladdningslänk till Swish-appen. Samtidigt kommer du i internetbanken till sidan ”Ladda ner och aktivera Swish-app”. Om du inte får nedladdningslänken till din mobiltelefon kan du beställa en ny länk från denna sida.