Om Swish

Vad är Swish?
Swish är ett enkelt och snabbt sätt att betala till privatpersoner med mobilen. Du betalar till mottagarens mobilnummer och slipper hålla reda på bank och kontonummer, pengarna skickas direkt till mottagarens bankkonto. Normalt sker både uttaget och insättningen inom 30 sekunder, alla dagar på året och dygnet runt. Lika enkelt och snabbt kan andra betala till ditt mobilnummer och pengarna sätts omgående in på ditt bankkonto.

Via sidorna för Swish i internetbanken kan du ansluta dig till tjänsten, ändra inställningarna för eller avsluta tjänsten, samt lägga till mottagare för stor betalning.

Instruktioner på varje sida

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer när du klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.